Köpek Modasi
Anasayfa Köpek Modası Ürünlerimiz Köpek Sağlığı Okuma Odası Röportajlar Kültür & Sanat Eğlence Basında Biz Destek
Popüler Ürünlerimiz
Tüm köpek yağmukları su geçirmezdir. Köpeğinizi yağmurdan korur, ıslanmasını önler. Kolay temizlenir, elde yıkanabilir, leke tutmaz. Sağlıklıdır, köpeğinizin derisine hava aldırır. Hafiftir, köpeğiniz ne kadar hareketli olursa olsun kıyafetini rahatça taşır, hareketleri kısıtlanmaz.
  İstanbul
Köpek Yağmurluğu
69 TL
  Paris
Köpek manto, kaban
99 TL
  Newyork
Köpek Yağmurluğu
79 TL

Destek

geri dön
  Ödeme bilgilerini gönder
  Ödeme Seçenekleri
  Teslimat
  İade ve Değiştirme Şartları
  Sıkça Sorulan Sorular

Teslimat Prosedürü

Ürün Teslimi & Teslim Alma

Satın aldığınız ürün 5 iş günü içerisinde kargoya veriliyor. O anda size ulaştırılamadığı takdirde kargo yetkilisinin bıraktığı, siparişinizi en yakın şubeden alabileceğinizi bildiren bir notla haberdar edilirsiniz. 3 gün içerisinde şubeye gidip ürünü teslim almaya fırsatınız olmazsa paketiniz kargo şirketi tarafından bize iade edilir.

Çoklu Paket Gönderimi

Eğer aynı anda birden fazla ürün satın alırsanız ve ödemeyi tek seferde yaparsanız siparişiniz tek pakette size ulaştırılır. Aynı gün içinde farklı zamanlarda ayrı ayrı vermiş olduğunuz siparişlerinizde, birden fazla ürün siparişi verdiğinizi lütfen sipariş formunuzaki not kısmında belirtiniz. Böylece siparişlerinizi zaman kaybetmeden toplu olarak size ulaştıralım.

Gönderim Alanı

Teslimat alanımız Türkiye sınırları dahilinde bulunan her yeri kapsamaktadır.

Ücretlendirme

Kargo ücreti kısa bir süre için ücretsizdir.
Etiketler: Köpek, köpekler, köpek modası, köpek kıyafetleri, köpek yağmurluğu, köpek montu, köpek montları, köpek trikoları, köpek oyunları, köpek sağlığı, köpek eğitimi, köpek isimleri
Copyright © 2010 Köpek Modası. Tüm hakları saklıdır.
Web Tasarım: Web Tasarım: Grapixel
Dogy Dog Ürünleri
Bilgi Bankası
Eğlence
Destek
Köpek Modası Nedir Köpek Yağmurluklari
Köpek Sağlığı
Köpek İsimleri
Ödeme Seçenekleri
Köpeğime Kıyafet Giydirmeli miyim? Köpek Montları
Okuma Odası
Köpek Oyunları Teslimat
Köpeğime kıyafet giydirmenin avantajları Köpek Trikolarıi   Köpek Astrolojisi İade ve Değişim
Nasıl havalı köpek olunur       Sık Sorulan Sorular
Detaylı Bilgi ve Yardım için 0216 360 70 30
E-posta göndermek için lütfen tıklayınız
www.kopekmodasi.com

Sitemizdeki Köpek yağmurlukları, Köpek Montları, Köpek trikolari ile ilgili yazili ve görsel materyallerin izin alinmadan kullanılması durumunda cezai işlem uygulanacaktır. Ürünlerimizin tamamı orjinaldir.

Web tasarım: Grapixel New Media